Storseier på hjemmebane

Damelaget slo Pors 5-0 på Marienlyst og står fortsatt med full pott etter fire seriekamper.

Lørdag spilte jentene sin fjerde seriekamp for sesongen, og andre på hjemmebane, i strålende sol og sommervær på Marienlyst.

Vi tok ledelsen allerede etter to minutter, da Guro Røgeberg ble spilt gjennom foran mål, og sterkt holdt unna Pors' forsvarsspiller, før hun satte ballen i nettet.

Midtveis i omgangen doblet 15 år gamle Elisa Berisha ledelsen. Etter å ha kommet inn fra benken i de tre første seriekampene fikk hun sin første kamp fra start for A-laget mot Pors, og markerte det med sin aller første scoring på seniornivå.

Fem minutter før pause økte Emilie Blikken ledelsen til 3-0 med et langskudd.

I minuttene etter pause fikk vi så to kjappe scoringer - kaptein Maiken Hovelsås økte til 4-0 med en frisparkscoring, før Guro Røgeberg scoret sitt andre for dagen og femte for sesongen to minutter senere.

Flere scoringer ble det ikke, og kampen endte dermed 5-0. Det gjør at vi fortsatt innehar 2. plassen på tabellen - bak Sandefjord, som i likhet med oss står med full pott.

Jentene spiller ny hjemmekamp allerede onsdag. Da venter 1. divisjonslaget Odd i 1. runde i cupen - historiens første NM-kamp for Strømsgodset på kvinnesiden.

Kampstart på onsdag er 18:00 og hovedtribunen vil være åpen for tilskuere. Det er gratis inngang på kampen.