Storseier på fotballens nasjonaldag

Damelaget slo Runar 7-1 på hjemmebane på fotballens nasjonaldag 16. mai.

Seieren var jentenes sjette strake seier. Målene ble scoret av Margrethe Nygård, Katharina Dalbakk, Elisa Berisha, Maiken Hovelsås, Guro Røgeberg (2, bildet) og Emilie Blikken.

Margrethe Nygård ga oss ledelsen etter et snaut kvarter, før Katharina Dalbakk og Elisa Berisha la på til to og tre med to kjappe mål like før halvtimen var passert i solskinnet på Marienlyst.

Etter pause økte kaptein Maiken Hovelsås ledelsen til 4-0, før Guro Røgeberg la på til 5-0 fem minutter senere.

Runar reduserte 18 minutter før slutt, men i kampens sluttminutter økte vi ledelsen to ganger. Først ved Guro Røgeberg, som scoret sitt andre for dagen, før Emilie Blikken fastsatte sluttresultatet til 7-1 fra straffemerket to minutter før full tid.