Ny storseier: Sju strake for jentene

Damelaget tok sin sjuende strake seier i 3. divisjon da Skarphedin ble slått 7-0 på bortebane lørdag.

Seieren gjør at vi og Sandefjord fortsatt følger hverandre tett i toppen av tabellen - begge med seier i samtlige sju første seriekamper.

Vi tok ledelsen etter et selvmål midtveis i den 1. omgangen, før Margrethe Nygård scoret hat-trick med tre raske mål på begge sider av hvilen. To kjappe scoringer før pause sørget for 3-0-ledelse halvveis, før hun fullførte hat-tricket tre minutter etter pause.

Senere i den andre omgangen scoret innbytter Julie Arnesen to mål med ti minutters mellomrom, før Vilde Østensen scoret vårt sjuende og siste mål for dagen ti minutter før slutt.

Neste kamp for jentene er hjemme mot Gimletroll førstkommende lørdag. Avspark på Marienlyst er kl. 15:00 - med andre ord en fin mulighet til å få sett både damene og herrene på hjemmebane denne helga.

På lørdagens kamp er det som vanlig fri inngang. Billett til søndagens eliteseriekamp kjøper du ved å trykke på bildet under: