Hederlig tap i historiens første NM-kamp

Onsdag spilte vårt damelag klubbens aller første NM-kamp på kvinnesiden. 1. divisjonslaget Odd vant kampen 2-1.

Annonse:

Onsdag ble tidenes første NM-kamp på kvinnesiden i Drammen spilt mellom vårt damelag og 1. divisjonslaget Odd. Våre jenter ga storfavorittene fra Skien kamp helt inn, men dessverre ble det ikke detonert noen cupbombe i Drammen denne kvelden.

Gjestene tok oppskriftsmessig ledelsen allerede etter åtte minutter, og ettmålsledelsen holdt til kvarteret ut i den andre omgangen.

Da utlignet innbytter Katharina Dalbakk til 1-1, og skapte håp om cupbombe og avansement i cupen. Odd slo derimot tilbake, og avgjorde kampen kvarteret før slutt.

Se høydepunktene nederst i denne saken hos Drammens Tidende (krever abonnement): Katharina (20) tok lang pause, men kom tilbake og ble historisk: – Jeg har reflektert over livet