G19 videre i NM

Innbytter Samuel Silalahi (bildet) scoret hat-trick i løpet av seks minutter da juniorlaget tok seg videre i NM med 8-0-seier over Fløy.

Annonse:

Juniorlaget er nå i kvartfinalen etter den solide seieren over Fløy i 4. runde.

Kampens første scoring kom allerede etter åtte minutter, da Henning Myrvang sendte oss i ledelsen. Like før pause ble ledelsen doblet av Marko Farji, og det resultatet sto seg til pause.

Etter pause rant så målene inn. Først la Benjamin Drange Hansen på til 3-0 etter en snau time, før Henning Myrvang med sin andre scoring økte ledelsen til 4-0 fem minutter senere.

Så startet Samuel Silalahi sitt scoringsshow. Tjue minutter før slutt la han på til 5-0, fem minutter senere scoret han sin andre og kun minuttet etterpå fullførte han hat-tricket da han økte ledelsen til 7-0.

Ti minutter før slutt fastsatte Dilawar Ahmadzay resultatet til 8-0.

Vi gratulerer juniorlaget med avansementet!

Kampfakta
Strømsgodset - Fløy-Flekkerøy 8-0 (2-0)
4. runde i G19-NM, Marienlyst stadion
Mål: 1-0 Henning Myrvang (8), 2-0 Marko Farji (45), 3-0 Benjamin Drange Hansen (58), 4-0 Henning Myrvang (63), 5-0 Samuel Silalahi (70), 6-0 Samuel Silalahi (75), 7-0 Samuel Silalahi (76), 8-0 Dilawar Ahmadzay (80)
Gule kort: Matias Spiten-Nysæter, Kevin Lacle (SIF), Kalle Sigurdsen og Tage Andås (Fløy)
Dommer: Håvard Bjerkelund, IF Birkebeineren
Vårt lag (4-3-3): Einar Tømmerhol - Kevin Lacle, Yves Vaage, Christian Massanet Aasheim, Adrian Selliah - Jørgen Nilsen Bukten, Noah Barbati, Marko Farji - Keerat Singh Mann, Henning Myrvang, Benjamin Drange Hansen.
Innbyttere: Fredrik Ardraa, Matias Spiten-Nysæter, Andreas Skjold, Jonas Therkelsen, Dilawar Ahmadzay, Samuel Silalahi, Felix van der Hagen.