To strake seire for Team SIF

Team SIF har tatt et byks på tabellen med to strake seire. Mandag ble forrige ukes sterke 3-1-seieren borte mot avdelingsleder Trygg/Lade fulgt opp med 5-2-seier hjemme mot Rosenborg 2.

Etter en poengmager sommer med kun ett poeng på sju kamper slo Team SIF tilbake med en svært imponerende 3-1-seier borte mot avdelingsleder Trygg/Lade forrige uke.

Det ble også gjort med tilnærmet rent juniorlag. Kun Frank Stople og Sivert Westerlund var med av spillere over junioralder, og målene ble scoret av Samuel Silalahi (2, bildet) og Chrisander Sørum.

I går ble den sterke borteseieren fulgt opp av 5-2 over Rosenborg 2 på Marienlyst. Marko Farji, med 53 kamper og 20 mål for Team SIF foran gårsdagens kamp, spilte sin første kamp for Team SIF for året, og var direkte involvert i de to første scoringene. Først scoret han selv på vakkert vis, før han sendte ballen via en RBK-forsvarer og i nettet da vi doblet ledelsen.

Etter en halvtime la Samuel Silalahi på til 3-0 med sitt fjerde mål for sesongen i 3. divisjon.

RBK skapte så spenning i oppgjøret ved å redusere to ganger, først like før pause og igjen etter en times tid - men midtveis i den andre omgangen gjorde vi et trippelbytte, der blant annet Elias Boufous Lindahn kom inn. Allerede minuttet etter la han på til 4-2, før han ti minutter senere banket inn sitt andre og vårt femte.

Nå venter Melhus på bortebane i neste kamp for Team SIF førstkommende mandag, før neste hjemmekamp er mot Byåsen lørdag 31. august kl. 15.

G19 videre i NM

Samtidig som unggutta har kommet seg tilbake på vinnersporet i 3. divisjon, har juniorlaget, som stort sett består av de samme spillerne, både tatt seg videre videre i NM og fått et godt utgangspunkt i første sluttspillrunde i OBOS Nasjonal G19.

I 8-delsfinalen i NM borte mot Tromsø tok hjemmelaget ledelsen 2-1 etter 84 minutter, og økte til 3-1 to minutter senere. Våre gutter slo imidlertid hardt tilbake. Først reduserte André Stavås Skistad på overtid, før Noah Juel Bache utlignet til 3-3 hele sju (!) minutter på overtid.

Helt på tampen av ekstraomgangene ble Noah både tomålsscorer og den store helten da han scoret 4-3-målet som tok oss videre til kvartfinalen.

Der venter Skeid på bortebane. Kvartfinalene er foreløpig berammet til torsdag 19. september klokken 18.00, men klubbene kan bli enig om et tidligere tidspunkt. Kampene må være spilt senest 22. september.

I OBOS Nasjonal G19 er vi i kvartfinalen i B-sluttspillet, der Vålerenga ble slått 4-2 på Intility i første kamp, etter mål av Marius Eriksrud, Kevin Lacle, Navend Mashoud Ahmad og Henning Myrvang. Returoppgjøret spilles på Marienlyst førstkommende torsdag kl. 17.

I tillegg til de tre nevnte turneringene skal juniorlaget også ut i UEFA Youth League i høst, en turnering vi kvalifiserte oss til da vi vant NM i fjor. Her trekkes motstander i starten av september. Vi kommer tilbake med mer informasjon om turneringsformatet og potensielle motstandere på et senere tidspunkt.