Team SIF med storseier

Team SIF befestet sin plass på toppen av tabellen i 3. divisjon med hele 7-0 over Bossekop på Marienlyst.

På søndag tar vi imot Tromsø hjemme på Marienlyst til årets tredje siste hjemmekamp. Kjøp din billett til kampen her

Keerat Singh Mann (bildet) var med sine tre scoringer og tre målgivende involvert i hele seks av scoringene da Team SIF sørget for en liten luke på toppen av tabellen i 3. divisjon.

For på lørdag gikk Gjelleråsen på sitt andre strake tap da de tapte 2-0 i den tøffe bortekampen mot Lørenskog. Etter vår kalasseier på Marienlyst i går er det nå tre poeng og elleve plussmål som skiller lagene.

Se målene fra kampen her.

Kampens første mål kom allerede etter seks minutter. G16-kaptein Fredrik Ardraa, som i slutten av september var på samling med G16-landslaget, spilte sin første kamp fra start i 3. divisjon, og markerte den med å skli inn et tidlig ledermål på et innlegg fra Keerat.

Ytterligere seks minutter senere hadde Keerat få problemer med å doble ledelsen da en slags avslutning fra Marko Farji havnet i hans bein like foran målstreken.

Så fulgte en dårligere spillemessig periode av oss, hvor vi var et godt stykke fra den standarden vi forventer av oss selv. Vi tok oss deretter litt opp igjen mot slutten av omgangen, og fikk uttelling for det.

Først økte spissvikar Samuel Silalahi ledelsen med et flott hodestøt, etter innlegg fra Keerat, mens Andreas Skjold sørget for at vi kunne gå i garderoben halvveis med 4-0-ledelse etter at han både skaffet og scoret på straffespark.

Få sekunder ut i den andre omgangen scoret Skjold sitt andre, nok en gang spilt frem av Keerat. «Ki» scoret deretter sitt andre etter flott angrepssspill og målgivende fra Fredrik Ardraa, før han fullførte hat-tricket med en flott avslutning fire minutter før slutt.

Nå venter LSK 2 på bortebane førstkommende mandag, før vi tar imot MIF 2 til vår siste hjemmekamp for sesongen på søndag. Én uke senere er det duket for siste serierunde borte mot Gjelleråsen, i det som potensielt kan bli en ren seriefinale.

Kampfakta
Strømsgodset 2 - Bossekop 7-0 (4-0)

23. runde i Norsk Tipping-ligaen avdeling 6, Marienlyst stadion
Mål: 1-0 Fredrik Ardraa (6), 2-0 Keerat Singh Mann (12), 3-0 Samuel Silalahi (42), 4-0 Andreas Skjold (45, str.), 5-0 Andreas Skjold (46), 6-0 Keerat Singh Mann (62), 7-0 Keerat Singh Mann (86)
Vårt lag: Morten Sætra - Fabian Holst-Larsen, Yves Vaage, Eirik Blikstad (k), Benjamin Drange Hansen - Fredrik Ardraa, Emmanuel Danso, Andreas Skjold - Marko Farji, Samuel Silalahi, Keerat Singh Mann.
Innbyttere: Elias Boufous Lindahn 45 min. for Fabian Holst-Larsen, Sander Holseter-Karlsen 31 min. for Andreas Skjold, Matias Spiten-Nysæter 31 min. for Marko Farji, Chrisander Sørum 19 min. for Samuel Silalahi og Felix van der Hagen 7 min. for Morten Sætra.