Storseier på Marienlyst

Team SIF slo Mosjøen 6-1 på Marienlyst mandag ettermiddag. Se høydepunktene her.

I mandagens hjemmekamp tok Team SIF sin fjerde strake seier da Mosjøen ble beseiret med sifrene 6-1 på Marienlyst.

Fredrik Ardraa ga oss ledelsen etter 19 minutter, før gjestene utlignet ti minutter senere. Det meste hadde imidlertid handlet om oss før det, og det endret seg heller ikke etter utligningen.

Ti minutter etter utligningen slo vi tilbake da Yves Vaage headet et hjørnespark fra Ardraa via en forsvarer og i mål, før Ardraa selv scoret sitt andre for dagen og fjerde for sesongen med et frispark fra langt hold som gikk rett i mål tre minutter før pause.

Etter hvilen økte Chrisander Sørum til 4-1 med sitt femte for sesongen etter å ha blitt spilt frem av Adrian Selliah foran mål, før han få minutter senere ble revet ned på vei gjennom - noe som sørget for at Mosjøen-forsvarer Petter Lind ble vist det røde kortet.

Drøye ti minutter før slutt stanget Samuel Silalahi inn vårt femte, før 15 år gamle Marius Eriksrud fastsatte resultatet til 6-1 i sin debut på seniornivå. Innbytteren ble vakkert spilt gjennom av Fredrik Ardraa, før han danset seg forbi Mosjøens målvakt og trillet ballen i det åpne målet.