Storseier over MIF

G19-laget vant hele 13-0 over erkerival MIF i sin første seriekamp for sesongen.

Våre juniorer tok kommandoen fra start, og det var knapt spilt 20 minutter før vi var oppe i hele 5-0. Da hadde Dilawar Ahmadzay (foran på bildet over) scoret to, mens Gabriel Kringen, Marko Farji og Fabian Holst-Larsen hadde scoret hvert sitt.

Deretter la Marko på til 6-0 og Dilawar til 7-0 med sitt tredje, før Gabriel scoret sitt andre og vårt åttende like før pause.

I første halvdel av den andre omgangen roet det seg noen hakk ned, men etter en vannpause og en liten teamtalk halvveis ut i omgangen ble det fart i sakene på nytt. Gabriel Kringen fullførte sitt hat-trick til 9-0, og få minutter senere gjorde Marko Farji det samme da han sørget for tosifret.

Deretter scoret Dilawar sitt fjerde, men heller ikke denne gangen ville Gabriel og Marko være noe dårligere. Gabriel scoret vårt tolvte, før Marko banket inn kampens siste mål, og med det endte trioen i angrepsrekka på fire mål hver (!) – og sluttresultatet ble hele 13-0.

Det må kunne kalles en god debut for rekruttlagstrener Tomas Skaret Halvorsen, som etter å ha kommet til klubben i februar endelig hadde sin første offisielle kamp som trener i Strømsgodset.