NM-sølv for G16

Rosenborg vant 4-2 i dagens finale i G16-NM.

Etter å ha slått Vålerenga 4-2 i 8-delsfinalen, Bodø/Glimt 6-1 på bortebane i kvartfinalen og Mjøndalen 4-0 foran 1 500 tilskuere på Marienlyst i semifinalen kvalifiserte G16-laget vårt seg til sin aller første NM-finale noensinne.

Se målene fra semifinalen mot MIF her.

På motsatt banehalvdel sto Rosenborg - som er den klubben med flest NM-gull på dette nivået. Dagens triumf var deres femte tittel i G16-NM.

Rosenborg tok ledelsen noe mot spillets gang i innledningen, men vi utlignet umiddelbart til 1-1 ved Giba Sesay. Det resultatet sto seg også til pause.

Med snaue tjue minutter igjen av kampen gikk hjemmelaget opp til 2-1, før de i de ti siste ti minuttene økte til både tre og fire. På overtid reduserte vi til 4-2 ved Ki Nathaniel Lid, men det ble dessverre ikke noe annet enn et trøstemål.

Vi gratulerer Rosenborg med NM-gull, og gratulerer samtidig våre gutter med en fantastisk sesong og et imponerende NM-sølv!