Juniorlaget slo MIF

Onsdag ble det spilt junior-Ælv Classico på Marienlyst. Våre gutter gikk seirende ut med sifrene 6-1.

Etter tap for Stabæk og Start i de to første kampene i den nasjonale G19-serien slo våre juniorer knallhardt tilbake i lille Ælv Classico på onsdag.

Det til tross for at gjestene tok ledelsen ved tidligere SIF-spiller Varon Gosal før minuttet var spilt.

Et drøyt kvarter senere utlignet Dilawar Ahmadzay på straffe, og få minutter senere var kampen snudd da Marko Farji (bildet) sendte oss i ledelsen. Like etter pause ble Marko tomålsscorer da han la på til 3-1.

I sluttminuttene rant så målene inn. 15 år gamle Fredrik Ardraa, som til daglig tilhører G16-stallen og spilte sin første kamp på G19-nivå, økte ledelsen til 4-1 fem minutter før slutt. Den 15 år gamle midtbanespilleren noterte seg også for to målgivende i kampen.

I minuttene etter ble Keerat Singh Mann tomålsscorer da han først sørget for 5-1, før han fastsatte sluttresultatet til 6-1 på overtid.

- Etter en dårlig start er det vi som styrer premissene i kampen. Vi dominerer med ball og viser pressmentalitet som vi ønsker. Men vi føler likevel ikke at vi kommer helt opp på det nivået vi skal være på, og burde både fått mer tempo i spillet vårt og vært modigere med ballen, oppsummerer hovedtrener Tomas Skaret Halvorsen - som ser ting å jobbe med til tross for 6-1-seier over erkerivalen.

Neste kamp for juniorene i nasjonal serie er også mot MIF, da på Consto Arena. Den kampen spilles lørdag 2. april klokken 13.

Kampfakta
Strømsgodset - Mjøndalen 6-1 (2-1)

Nasjonal G19, Marienlyst stadion
Mål: 0-1 Varon Gosal (1), 1-1 Dilawar Ahmadzay (17, str), 2-1 Marko Farji (20), 3-1 Marko Farji (51), 4-1 Fredrik Ardraa (85), 5-1 Keerat Singh Mann (88), 6-1 Keerat Singh Mann (90)
Gule kort: Ingen
Dommer: Fredrik Gravdal, Solberg SK
Vårt lag (4-3-3): Felix van der Hagen - Mathias Bruusgaard, Yves Vaage, Didrik Tvenge, Casper Svendby - Fredrik Ardraa, Matias Spiten-Nysæter, Adrian Selliah - Keerat Singh Mann, Dilawar Ahmadzay, Marko Farji.
Innbyttere: Samuel Silalahi, Noah Barbati og Gabriel Kringen.