Første trepoenger for Team SIF

Team SIF slo Mjølner 1-0 på bortebane og tok årets første seier i Norsk Tipping-ligaen.

Bildetekst: Dilawar Ahmadzay (f.v.), Simo Lampinen-Skaug og Casper Svendby etter gårsdagens seier.

Etter to uavgjort og ett tap på de tre første kampene kunne rekruttlaget notere årets første seier i Norsk Tipping-ligaen i går. Med tilnærmet rent juniorlag slo de Mjølner 1-0 etter en sen scoring av Dilawar Ahmadzay (18), mens sisteskanse Simo Lampinen-Skaug (17) sørget for rent bur i andre enden med en rekke gode redninger.

- En ordentlig sliteseier i en jevn kamp med store sjanser for begge lag, der vi klarte å vippe kampen i vår favør, oppsummerer lagets hovedtrener Tomas Skaret Halvorsen.

Seieren gjør at Team SIF nå befinner seg på 10. plass med fem poeng. Årets to første hjemmekamper har begge endt med poengdeling, først 1-1 mot LSK 2 og deretter 2-2 mot Fløya. I sistnevnte kamp ledet vi 2-0 tidlig, men ble redusert til ti mann ti minutter før pause, og Fløya, som rykket ned fra PostNord-ligaen i fjor, slo tilbake etter hvilen.

I årets første bortekamp ble det 2-1-tap for Skjetten, etter at hjemmelaget avgjorde kampen to minutter før slutt.

- Vi fokuserer alltid på prestasjon foran resultat, og jeg synes vi har hatt gode prestasjoner i disse kampene. Vi har fått kampbildet vi vil ha, der vi dominerer på motstanderens halvdel, har desidert mest ball, og står bra og vinner igjen ballen høyt i banen, men ikke vært rå nok offensivt til å avgjøre disse kampene. Alt i alt er vi godt fornøyd med måten vi har åpnet sesongen på, forteller Tomas.

Neste kamp for Team SIF er hjemme mot FUVO mandag om en uke. Kampen har avspark 19:30, og vi satser på at vi kan følge opp gårsdagen med å ta årets første hjemmeseier.