Første hjemmeseier for Team SIF

Chrisander Sørum (bildet) og André Stavås Skistad scoret målene da Godset 2 slo Surnadal 2-1 på Marienlyst. Se høydepunktene her.

Se høydepunktene her:

Våre unggutter fulgte opp forrige helgs 3-2-seier borte mot Orkla med sin første hjemmeseier for sesongen da Surnadal ble slått 2-1 på Marienlyst i går. Det gjør at vi nå er oppe på sju poeng etter sesongens tre første kamper.

Chrisander Sørum scoret to av målene mot Orkla sist, og noterte seg for sitt tredje mål for sesongen i 3. divisjon da han ga oss ledelsen etter 23 minutter.

Seks minutter senere doblet André Stavås Skistad ledelsen med en flott scoring. 17-åringen dro seg lekent forbi to forsvarsspillere før han la ballen i nettet.

Gjestene reduserte like etter, men det ble også kampens siste scoring - selv om begge lag hadde hver sin annullerte scoring for offside.

Neste kamp i 3. divisjon er borte mot LSK 2 mandag 29. april kl. 18. Neste hjemmekamp er mot Mosjøen mandag 6. mai kl. 15.

Kampfakta
Strømsgodset 2 - Surnadal 2-1 (2-1)
Mål:
1-0 Chrisander Sørum (23), 2-0 André Stavås Skistad (29), 2-1 Viljar Fiske Kvande (30)
Gule kort: Elias Boufous Lindahn, Jørgen Bukten, Fredrik Ardraa (SIF 2) og Tore Næss (SIL)
Vårt lag: Joachim Olsrud - Kevin Lacle, Sigurd Dystland, Yves Vaage, Jørgen Bukten (k) - Adrian Selliah, Andreas Heredia-Randen, André Stavås Skistad (Navend Mashoud Ahmad fra 80) - Fredrik Ardraa, Chrisander Sørum, Elias Boufous Lindahn (Henning Myrvang fra 63)