Tap i serieåpningen

Bærum slo Team SIF 4-2 på Marienlyst i serieåpningen i PostNord-ligaen.

Annonse:

Etter fjorårets opprykk er Team SIF på nivå tre for første gang siden 2016 - og for aller første gang etter at nivået ble spisset ned til kun to avdelinger.

Med rent juniorlag i serieåpningen mot Bærum ble det også et tøft møte med nivået. Gjestene tok raskt grep om kampen, og ledet 2-0 allerede etter 18 minutter.

Verdt å nevne er forøvrig at Henning Hauger er tilbake i moderklubben Bærum - og den tidligere SIF-spilleren scoret gjestenes andre mål i det som var hans første kamp tilbake på Marienlyst etter at han takket for seg i Godset etter 2019-sesongen.

Etter sjokkstarten hevet våre unggutter seg betraktelig. Utover i den første omgangen dominerte vi tidvis banespillet, og begynte definitivt å lukte på en redusering.

Den kom ti minutter etter hvilen, da Samuel Silalahi kontant satte et innlegg fra Kevin Lacle i nettmaskene. I perioden etter jaget Team SIF utligning, men den kom aldri. I stedet økte Bærum ledelsen til 3-1 åtte minutter før slutt.

På overtid fikk vi så noen noe merkelige minutter. Først reduserte vi til 2-3 ved innbytter Henning Myrvang, til store protester fra Bærum - for angrepet startet av at en ball på vei ut av banen, etter et «fair play-innkast», ble snappet opp. Det hele resulterte i at en Bærum-spiller fikk gå upresset gjennom vårt lag og sette inn 4-2 i det åpne målet.

Det var også det siste som skjedde i kampen, og Bærum tok dermed alle tre poengene i årets serieåpning i PostNord-ligaen. Nå venter Sotra på bortebane for Team SIF, før Junkeren kommer på besøk i neste hjemmekamp mandag 24. april.

Kampfakta
Strømsgodset 2 - Bærum 2-4 (0-2)

Marienlyst stadion
Mål: 0-1 Marius Augdal (8), 0-2 Henning Hauger (18), 1-2 Samuel Silalahi (55), 1-3 Rasmus Løvseth (82), 2-3 Henning Myrvang (90), 2-4 Lasse Bransdal (90)
Vårt lag: Simo Lampinen Skaug - Kevin Lacle (Sigurd Dystland fra 67), Yves Vaage, Eirik Blikstad (k), Adrian Selliah - Samuel Silalahi, Andreas Heredia-Randen, Noah Barbati (Jørgen Bukten fra 45) - Chrisander Sørum (Henning Myrvang fra 67), Dilawar Ahmadzay, Marko Farji (Matias Spiten-Nysæter fra 87).