NORGESMESTERE!

Strømsgodset er norgesmestere for juniorer for første gang i klubbens historie etter 4-3-seier over Rosenborg etter ekstraomganger i fredagens finale! Se høydepunktene og intervjuer med kaptein Eirik Blikstad og matchvinner Samuel Silalahi her.

Se høydepunktene fra kampen på YouTube eller i videospilleren under:

Kampen startet godt for Strømsgodsets del med en tidlig scoring av Fredrik Ardraa. Rosenborg utlignet og tok deretter ledelsen, før Strømsgodset fikk en sen scoring i 1. omgang, signert Dilawar Ahmadzay.

Midtveis i den andre omgangen sendte Marko Farji oss i ledelsen med en fantastisk scoring, før Rosenborg slo tilbake og utlignet til 3-3 like før slutt.

Helt mot slutten av andre ekstraomgang gikk vi opp i 4-3 ved Samuel Silalahi - og få minutter senere kunne unggutta slippe jubelen løs!