David Campher for Strømsgodset 3 mot Kongsberg IF.

Team SIF tilbake på vinnersporet

Rekruttene vant oppskriftsmessig 3-0 mot tabelljumbo Valdres.

Vertene har hatt en bytung sesong i Norask Tipping-ligaen, avdeling 4 og ligger klink sist med tre poeng. Før gårsdagens kamp hadde de en negativ målforskjell på 10-153.

Sånn sett føltes det kanskje som en liten opptur for Valdres å tape "bare" med tre mål mot våre rekrutter. Det sto 0-0 midtveis, før David Campher sendte Team SIF i føringen etter en times spill. Noah Molvær Antonsen doblet ledelsen etter 77 minutter. Fire minutter før slutt scoret Valdres i eget nett.

- Denne kampen ble litt jevnere enn jeg hadde ønsket meg. Valdres skal ha skryt for måten de jobbet på og de skapte noen sjanser som kunne gjort det vanskeligere for oss. Når det er sagt så er det vi skaper mest og vi vinner fortjent. Vi er dominerende i banespillet og setter opp noen veldig gode angrep. Veldig deilig å være tilbake på vinnersporet, sier toppspillerutvikler og kampleder Kjetil Lundebakken.