Stortap i Skien

Odd vant til slutt hele 5-1 på Skagerak Arena i kveld. Jonatan Braut Brunes scoret vårt mål.

Se høydepunktene her.

Odd tok ledelsen ved Vebjørn Hoff før minuttet var spilt. Etter 18 minutter fikk de muligheten til å doble ledelsen da dommer Tore Hansen pekte på straffemerket, men Espen Ruud banket straffesparket i stolpen.

Få minutter senere ble imidlertid ledelsen doblet likevel. Filip Rønningen Jørgensen kom seg fri på bakre stolpe og headet inn 2-0.

Etter en snau halvtime reduserte vi ved Jonatan Braut Brunes. Spissen ble spilt gjennom av Fabian Holst-Larsen, og satte kontrollert inn reduseringen.

Men hjemmelaget og Vebjørn Hoff scoret nærmest umiddelbart også i den andre omgangen - og tok allerede der ut det meste av det som var av spenning i kampen.

Conrad Wallem økte så til 4-1 sju minutter før slutt, før innbytter Abel Stensrud fastsatte sluttresultatet til 5-1 to minutter før slutt.