Haugesund vant på Marienlyst

Thomas Grøgaard scoret sitt første mål i SIF-drakta, men det ble Haugesund som tok de tre poengene i kveld. Gjestene vant 2-1 på Marienlyst.

Annonse:

Se høydepunktene her.

Haugesund tok ledelsen i det 25. minutt da Søren Reese satte et hjørnespark i nettet. Reprisene viste imidlertid klokkeklart at FKH-spilleren satte ballen i mål med armen, og at målet ikke skulle ha blitt godkjent.

Like etter kom Fred Friday seg inn bak gjestens forsvar, men ble holdt igjen av Kevin Krygård på veien mot målvakt Egil Selvik. Kampleder Marius Grøtta lot spillet gå videre, men her må det sies at FKH-kapteinen var heldig som fikk lov til å fortsette på banen.

Rett før pause fikk vi utligningsmålet. Herman Stengel slo et godt innlegg, der Thomas Grøgaard lurte seg inn på bakre og satte ballen via både tverrligger og stolpe, før den gikk i nettet - som det aller siste som skjedde i den første omgangen.

Fire minutter etter pause var gjestene tilbake i ledelsen da Bilal Njie med bakhodet satte ballen i det lengste hjørnet.

Flere mål ble det ikke, til tross for at vi hadde et par gode muligheter ved blant annet Lars Vilsvik og innbytter Tobias Gulliksen. Kampen endte dermed med 2-1-seier til Haugesund.